09 oktober 2012

Jävla dag

Ungarna började med att gå upp alldeles förtidigt och det har satt sina spår under övriga dagen kan jag säga. Först var Emma och Hugo på besök. Barnen lekte jättebra i början men sen var det som de gick om varandra i gnällandet:) Trötta och hungriga. Blev några timmar vi hann ses i alla fall:)

Hugo somnade under tiden jag lagade mat och Leah har varit gnällig non stop. Försökte till och med få henne och sova där ett tag för jag visste ju att allt gnäll och skrik berode på trötthet. Men nej...

Till slut fick jag nog. På med regnkläder på både ungarna och mig. Nu ska det ut och lekas i regnet! Verkade ett tag som jag dragit en vinstlott. Barnen lekte i vattenpölarna, Poker sprang omkring som en galning och jag satt på en sten och pustade ut. Tills Leah ramlar raklång i en vattenpöl och börjar gallskrika hyseterisk för det har läckt in vatten under regnkläderna (hon har såna byxor som man bara knäpper i midjan. Hängselbyxor är ett bättre alternativ om man ska till och ramla i vattenpölar. Ett tips).

10 minuters fullpott. Sen började ett mindre helvete. Två helt genomblötta och skitiga barn8 varav en skriker som att det gällde livet) och en galen hund med lera över hela han. Jag var inte så ren jag heller. 1 timmes projekt att bara få av oss alla kläderna nere i källaren, att duscha Poker och slänga alla smutsiga kläder i tvättmaskinen och få på barnen rena och torra kläder.

Jippie jävla skit tisdag.

//Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur vi får resa bort ett par dagar..men vi verkar inte få det varmt, 9 grader idag o bäst att ta med regnkläder../ Sylvia

Tina sa...

Vissa dagar önskar man att man hade stannat i sängen..