25 oktober 2012

Melodifestivalen 2013

Årets första snö har kommit. Så för att tänka på något roligare så är det nu bokat och klart så i vår ska jag, Pontus, Jennie och Erik åka till Karlstad. Vad göra där? Jo vi ska se andra chansen i Melodifestivalen! Bo på hotell också lyxigt värre:) Ska blir roligt!

Annars är det mycket som går runt i huvudet. Angående jobb och vad jag ska göra..Arbetsförmedling, A-kassa och massa annan skit. Tänk om jag bara kunde få ett jobb. Med schema och fast lön. Eller i alla fall ett långvikariat. Inte någon timanställning. En sten skulle lätta från mitt hjärta om det inträffade. Men det känns rätt långt bort.

Usch hatar det här... Och så snö på det. Jippie!

Var och firade Nettan i kväll hela familjen. Och några till. Blev trångt i hennes lilla lägenhet. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum:) Hade det trevligt. Fick dock åka hem skapligt då våra barn blev väldigt trötta och gnälliga. Leah somnade till och med i bilen på väg hem. Trött tjej. Har ju busat med Zeb också idag så det har varit fullt upp. Har även varit ute och lekt en massa i dag med så det tar på krafterna. Leah letade tomtenisse förut när vi var ute. Var och kollade i ladugården men kunde tyvärr ingen tomte hitta. Så vi ska gå och kika imorgon igen har jag lovat:)

Det var det. Magövningarna och sen sängen.

God Natt

//Sofie


1 kommentar:

Ida sa...

Hej Sofie! Vad gullig du är. Jo det underlättar att ha gymmet i källaren men det krävdes en hel del jobb därnere innan vi kunde ställa in maskinerna. Ett löpband skulle vara gott att ha men det får inte plats nu.

Läste att du tittar efter jobb. Förstår verkligen din frustration, hoppas att du får tag i ngt snart. På Guttens jobb har de varslat nu. Än så länge är han säker men jag är ändå orolig. Känns så jobbigt när man bor i hus att behöva oroa sig för inkomsterna. Bor man i lägenhet slipper man ju mkt av utgifterna.
Ha det så gott!
Kram Ida