17 oktober 2012

Skriva lite kanske?

Nu när datorn vill som jag. Då får man ju passa på. Inget hört om min dator ännu. Hoppas de hör av sig i morgon så jag vet hur läget är i alla fall. Hur allvarligt det är. Eller inte allvarligt det är.

Dagen? Jo tack den har varit bra. Pontus har ju börjat sitt nya jobb den här veckan och det märks. En glad och positiv sambo har jag fått. Det har gjort honom gott. Så får det mer än gärna fortsätta:)

Barnen har varit lediga från dagis i dag. Samtidigt som det var fotografering. Så jag fick åka in med barnen i två omgångar så de skulle få vara med på korten de också. Och det måste de ju få! Även om det blev ett farande.

Först på förmiddagen togs det gruppkort och på eftermiddagen var det enskilda bilder som knäpptes. Så kul för det är första gången de gör det på deras dagis. De tog bort porträttfotograferingen då det tog så mycket tid för personalen men i år fick man ta såna bilder om man ville bara man som förälder var med.

Annars var vi hemma hos barnens morföräldrar en sväng. Fick god mat och jag lämnade tillbaka en resväska jag lånat. Barnen fick träffa morbror Erik också och det var ju lycka. Fick till och med åka i hans bil. Ännu mera lycka. Vi följde med och kikade in renoveringen av huset som han ska bo i. Och det hade hänt massa sen sist jag var där. Så snyggt det blir! Där kommer Hugo och Leah trivas bra när morbror är barnvakt sen hoho.

Ska smälta maten liten. Sen blir det nog ett pass på löpbandet. Jag kunde ju inte träna på hela förra veckan pga av den där förkylningen och sen Pragresan som kom emellan. Kommer känna mig så otränad..Men men jag blir ju inte mer tränad av att sitta här och glo:)

//Sofie


Inga kommentarer: