30 oktober 2012

Höstmarknad på Astrid Lindgrens Värld

Där spenderade vi vår gårdag. Möte upp Cissi med barn och åkte ner till Vimmerby tillsammans. Men gud så kallt vi hade det! Jag hade både långkalsonger, vinterstövlar och extra tjocktröja under men frös som en gris. 2 plus grader och snålblåst. När vi åkte hem kom även regnet. Skön vi slapp det i alla fall.

Barnen hade en kanon dag och det var ju det viktigaste. Även om det var lite svettigt i mellan åt att hålla koll på alla 6 barnen och se till att ingen var kissnödig eller hungrig. Vet inte hur många gånger vi räknade in dem haha. Ja med så mycket folk och barn hade det inte varit svårt att tappa bort någon.

Leah var nog lite besviken dock att hon inte fick träffa alla. Karlsson tjatade hon om och var inte riktigt nöjd med att bara fått besöka hans hus. Men som tur var fick hon träffa och krama Pippi Långstrump:) Får åka dit någon sommar då det är lite mer figurer som cirkulerar runt om i parken. Tror även det är roligare för oss vuxna när det är lite varmare och gå där:)

Hade en bra dag och det var kul att ÄNTLIGEN komma iväg på Astrid Lindgrens Världs Höstmarknad. Har tänkt att jag vill åka dit i flera år så det var riktigt skoj att vi äntligen kom iväg.

Alla barnen (minus Wilmer) på Lilla Gubbe

//Sofie

Inga kommentarer: