04 oktober 2012

Inspiration någon?

Hela vår övervåning måste göras i ordning. Efter utbygget så är det vårt sovrum och Leahs rum som blivit större. Men det drar ju med sig lite så vi måste göra i ordning även datarummet och lilla toan. Med andra ord hela övervåningen.

Vi har haft lite välbehövlig renoveringsuppehåll nu. Började ju i slutet av april/början på maj med att göra klart köket och väggarna där. Sen har det bara fortsatt. Första helgen i september byte vi taket och när vi blev klara med det tog det bara stopp. Pustar ut så att säga.

Men det börjar klia lite i kroppen att vi borde ta tag i övervåningen. Såg att de sålde ut tapeter på ett ställe här i stan. Borde åka dit och kika. Vi lär ju behöva en hel del tapeter:) Dock så har jag noll inspiration. Vet inte vad det är med mig. Brukar veta precis hur jag vill ha det eller i alla fall ha en tanke. Nu vet jag inte alls.

Någon som har några bra idéer?

Så här ser det ut just nu. Inte alls särskilt roligt.

Vårt sovrum. Allt behövs göras. Väggar, tak, golv, fixa runt fönstrena, byta en innervägg, göra skjutdörrar till snegarderoben med mera...

Den här delen som vi byggt ut. Här var det snegarderob innan. Rätt mycket mer golvyta som vi fått:)

Leahs rum. Tagit bort en inbyggt bokhylla på denna sidan av väggen.

Och det här är delen vi byggt till. Här var det både en snegarderob med vanliga inbyggade garerober framför tidigare. helt värdelöst. Leahs rum är dubbelt så stort nu! Men som sagt lite att göra innan det är klart... Tror vi kommer börja med Leahs rum. Känns viktigast:)
Så här såg det ut innan:
Vårt sovrum
 




 Leahs rum
 


//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Gå in på styleroom och kolla efter inspiration!
alltså hemsidan. :)