05 augusti 2015

Barnkalasplanering och annat

Sitter och spånar lite till Hugos barnkalas han sak ha på söndag. Kom på att det kan vara bra att ha lite lekar och annat att styra upp det hela med. Det är ju ändå 15 ungar som ska underhållas i 3 timmar. Har en rolig grej som jag kommit på, en skattjakts liknande grej. Kommer nog blir bra och ta lite tid för barnen:-)

Annars slog jag nyss ner röva i soffan och tänkte inte göra så mycket egentligen men satte mig med barnkalasgrejen. Så klart. När jag sätter mig ner kommer jag på massa saker jag borde göra så är jag igång igen fast jag bara skulle sätta mig ner och inte göra något.

Tiden känns annars så knaper för tillfället. Fullt upp vareviga minut. Jag har till exempel haft en mascara som varit typ slut i över en vecka men har fortfarande inte haft tid att åka till Åhléns för att köpa en ny. Träningen är en annan sak som fått stå åt sidan den här sommaren. Jobba 100% som jag gör nu gör att jag inte hinner med så mycket annat märker jag.

Går på det här schemat till sista september sen får jag se hur det blir. Jag känner mig allmänt så trött på jobbet. Eller rättare sagt så tror jag att det är vården jag är väldigt trött på. Just nu känner jag mig som en robot som går till jobbet för jag måste inte för jag tycker det är kul vilket känns väldigt trist.

Jag har sökt så många olika jobb sista tiden men inte hört från ett endaste... Utbildningar har jag med sökt hur många som helst men bara kommit in på dem som jag egentligen inte vill gå. Sån utbildningar jag mest sökte för att ha lite alternativ. De jag verkligen vill gå har jag bara kommit in som reserv på så känns lite surt.

Jaja så är det bara att fortsätta annars lär det ju aldrig hända nåt.

Nu ska jag umgås med min kära man som just kom hem från sin fotbollsträning. Imorgon gissa vad jag ska göra då? Ja just det. Jobba:-)

//Sofie




Inga kommentarer: