11 augusti 2015

Tisdag 11 augusti 2015

Den här tisdagen är snart till ända...sitter i soffan och har just kollat på "absolutely fabulous". Hittade dvd:n inne på Åhléns i en reakorg för 19.90. Fynd! Passar bra att kolla på det nu när Pontus inte är hemma då han avskyr det. Hur man nu kan göra det?

Jag skulle ha jobbat idag men vi blev hemma. Dels hade min huvudvärk som jag haft sen igår morse inte gett med sig och sen hade Leah en inte allt för rolig natt. Lilla gumman så efter en näst intill helt sömnlös natt tog vi en dag hemma. Jag knarkade värktabletter mot huvudvärken och den släppte tills sist efter att jag hittat ett par extra starka Alvedon liggandes längst in i badrumsskåpet.

Förmiddagen var väldigt lugn här hemma med andra ord. Sliten mor och sliten dotter. Men när min huvudvärk släppt och Leah tagit sig en power nap på soffan var energin tillbaka.

Vi tog en promenad där jag gick med Poker och barnen fick cykla av sig. Riktigt skönt! Jag har även städat här hemma, tvättat, renbäddat sängarna och klippt gräsmattan. Jag blir sån efter jag varit seg/trött/sjuk då får jag alltid världens ryck med energi och vill få massa saker gjorda. Från 0 till 100☺

Men nu ska även jag dra mig till sängen. Ska börja med att puta bort Poker därifrån (hörde hur han hoppade upp där förut. Han vet så väl att han inte får vara där men så fort han tror vi inte ser/hör så är hoppar han upp i sängen) och läsa i den nya boken som jag började läsa i igår. Se hur långt jag hinner innan jag ZzZz...

//Sofie


Inga kommentarer: