28 augusti 2015

Godmorgon lediga fredag!

Leah och jag har haft mysfrukost framför tv:n efter att vi skickat iväg storebror med skolskjutsen. Så skönt att ha en lugn morgon.

Dagens bästa är att de ringde från frissan igår och meddelade att de fått ett återbud så de hade en tid ledig till mig redan idag. Jippi! Ska bli så himla skönt att få bort allt det slitna. Sommaren har tagit hårt på håret. Egentligen skulle jag vilja göra något åt utväxten med men väntar lite med det. Klippning känns prio just nu.

Igår slutade jag redan vid 13 vilket kändes så lyxigt! Men lugnet varade inte så länge när vi väl kommit hem. Katten hade dragit in en levande fågel så jag och barnen hade fågeljakt här hemma. Usch jag hatar fåglar men efter mycket om och men lyckades vi få ut den.

Blev sen en tur in till grannkommunens grannkommun för att lämna in bilen på service. Fick en lånebil under tiden vilket kändes så skönt så vi kan åka in och hämta den idag istället för att behöva sitta där inne och vänta i flera timmar på att den skulle bli klar igår.

Kvällsmaten intogs på Mc Donald's efter att barnen tjatat. Kände att det inte var den bästa uppladdningen inför kvällens träningspass kanske men vad tusan.

Åkte iväg och provade att köra ett pass ihop med Emma. Det var kul att prova något nytt! De hade prova på tillfälle på det stället så man får prova att träna gratis den här veckan. Kommer hålla mig till mitt gamla vanliga gym men som sagt var det roligt att få prova på något annat:-)

Nu ska jag mata min utsvultna katt som jamar mig i örat. Bara han inte kommer indragandes med någon mer fågel så är jag nöjd.

//Sofie



Inga kommentarer: