09 augusti 2015

Helt slut!

Det är jobbigt med kalas och det är extra jobbigt med barnkalas. Tur att det är ett år kvar tills nästa! Eller nej just det Leah fyller ju dess förinnan...

Nej då så farligt är det inte men det tar på krafterna så nu är jag bra trött. Men allt gick så bra så och Hugo är nöjd.

Var som sagt några barn som hört av sig innan att de inte kunde komma och som vanligt några som inte dök upp men de hade kul de barnen som kom. Jag körde skattjakt med dem där de fick ledtrådar och olika utmaningar de skulle klara av för att ta sig vidare mot skatten. Det var en uppskattad lek!

Blev även brännboll och spökboll och massa annat. Tur Erik var med och hjälpte till för det behövdes verkligen vara två vuxna för att hålla koll på alla.

Nu är barnen hemma hos mormor och morfar där de ska sova inatt. Jag jobbar hela dagen imorgon och mamma kunde vara barnvakt så de slipper dagis och fritids då. Och de slipper gå upp supertidigt imorgon med nu när de fick sova över där. Skönt för dem. Ja även för mig imorgon bitti när jag ska iväg. Men just nu när jag sitter här hemma helt själv är det mest ensamt och trist. Tycker inte om när hela familjen är borta och jag är ensam hemma. Så konstig känsla. Men imorgon är barnen hemma igen❤

Nu ska jag glo på dumburken och sen hoppa in i duschen innan sängen kallar. Imorgon är det ny vecka igen!

//Sofie


Inga kommentarer: