25 maj 2016

Säg ja till klänningen

Eller "Say Yes to the Dress" är Leahs och mitt morgonprogam som vi brukar sitta och kolla på tillsammans när vi är lediga. Leah tycker det är jättekul och se alla fina klänningar (brås på sin mor) så det är väldigt mysigt att sitta och äta frukost tillsammans framför tv:n och kolla på programmet ihop.

Idag gjorde vi det med och efteråt skulle jag ta tag i projekt "städa-och-rensa-garderoben-en-gång-för-alla". Tror aldrig att jag har storstädat garderoben och det märktes. Så himla dammigt! Alla hyllorna blev avtorkade och alla lådorna plus alla galgar. Det tog sin lilla tid. Men det som tog längst tid var att gå igenom alla kläderna. Vad som skulle sparas, slängas, säljas och skänkas iväg.

Leah tyckte vi skulle göra det till en rolig lek så vi lekte "Say Yes to the Dress" medan vi gick igenom alla klänningarna. Leah valde och jag provade. Den jag tyckte om och som jag ville behålla fick jag säga ja till och sen stylade Leah mig med tiara precis som de gör i riktiga programmet.

Leah tyckte det var superkul och vi fick bara prata engelska för det gör de i det riktiga programmet på tv förstår ni. Det enda tråkiga var att vi ingen slöja hade med det löste vi med en bit gammal spets:-)


Den här klänningen var Leahs favorit. Tror jag bloggade om den när jag fick hem den? En vinst från en tävling där klänningen inte riktigt såg ut som på bilden när jag valde den. Den ska i alla fall Leah ärva när hon bli stor har hon sagt. Så den ska sparas för jag tror inte alls Leah kommer tycka den är lika fin om 14 år som hon gör idag. Men har hon sagt att hon vill ha den så ska hon få den:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: