17 maj 2016

Sista sommarfesten på dagis

Ikväll har vi varit på sommarfest på Leahs förskola. Tänk, det var sista gången för oss! I höst har vi inget dagisbarn i familjen. Känns så sorgligt då vi verkligen älskat barnens förskola och personalen som jobbar där. Kommer kännas konstigt att inte gå dit något mer sen.

Barnen var i alla fall så duktiga! De sjöng sånger och sen uppträde alla 6 åringarna med en egenskriven teaterpjäs. Så roligt då alla skulle vara djur i pjäsen men se nej det ville inte Leah utan hon var istället jägare. En väldigt snäll jägare☺

6 åringarna blev även avtackade och fick med sig varsina minnen från dagiset. Bland annat har de jobbat med ett projekt under hela året som har med ljud att göra så fröknarna var så påhittiga och gav barnen varsina munspel i present. Barnen var väldigt nöjda över sina presenter. Vet inte om föräldrarna höll med.

Blev fika i gröngräset med innan det rundades av. Leah gav fröknar på sin avdelning varsina presenter med som vi satt och pysslade ihop i eftermiddags. Som sagt bättre dagis och personal finns nog inte! Jag som var så nervös och ängslig för snart 8 år sen när Hugo skulle skolas in och så blev det så bra☺

Nu väntar nästa del och det är skolan för båda barnen. Men ett tag till på dagis blir det allt innan vi är där vilket jag tycker är rätt skönt.

//Sofie


Inga kommentarer: