15 maj 2016

The Wedding - 14 maj 2016

Nu så ska jag sammanfatta gårdagen i ett eget inlägg. 

Var en sån fin dag trots det tråkiga vädret som var. Vi började dagen med att träffas på salongen där Jennie jobbar. Där fick Jennie sitt hår uppsatt men även jag och Tina som var tärnor. Vi drack lite bubbel och åt vindruvor och choklad. Perfekt start på dagen:-) 



Efter vi varit där och blivit fina åkte vi åt varsitt håll för att klä oss och samla ihop oss med våra familjer innan vi skulle åka mot kyrkan. 



Hugo redo och klar i skjorta och fluga för att åka till kyrkan.

Tyvärr har jag inga bilder från inne i kyrkan men det var så fint! Nayla och Lionel var brudnäbbar och de sköte sig så bra även om det kliade lite i kropparna på dem men det är ju som det ska vara:-) 

Jennie och Erik sa ja till varandra och man och hustru blev de<3 nbsp="" p="">

Regnet kom samtidigt som de klev ut på kyrktrappan men det blåstes såpbubblor för glatta livet ändå och fina kort togs det med. Vi försökte att inte se allt för frusna ut i det kalla vädret men det var en utmaning haha. 



Sen bar det av mot lokalen som låg så fint vid en sjö. Gästerna fick välkomsdrink och så fick vi gå tipspromenad i väntan på att brudparet skulle anlända. 



Leah och Nayla skålade med sina välkomsdrinkar! 


Vacker brud i en helt underbar klänning! 


Det bjöds sen på mat i form av buffé som var så god! Barnen hade fullt upp med att leka. Det var många barn som var med så det var helt perfekt för dem. 


Det här var en väldigt rolig grej som de hade med på bröllopet. Ett träd där alla gästerna fick göra sina tumavtryck som skapade löven på trädet. Väldigt poppis hos barnen:-) En rolig och annorlunda grej att göra som minne.



Det bjöds även på en väldigt fin och god tårta som Jennie stått och gjort helt själv kvällen innan. Hon band även alla buketter helt själv. Fattar inte hur hon hann! Jag hade fullt upp med att komma ihåg att bara hämta ut tårtan och buketterna inför vårt bröllop:-) 



En väldigt fin dag och kväll var det som rundades av rätt skapligt efter att brudparet gett sig iväg för att fira bröllopsnatten på annat håll. 

Tack Jennie och Erik för att vi fick vara en del av er fina dag <3 b="" nbsp="">


//Sofie