16 oktober 2016

En härlig söndag

Båda barnen har haft innebandy idag. Så roligt då den ena har på förmiddagen och den andre på eftermiddagen. Det är vad våra söndagar består av till stor del, innebandy. 

Men efter all innebandy idag så drog vi till skogs. Hela familjen plus grannHugo. Vi tog oss en promenad i höstvädret. Blåsten märktes inte alls av lika mycket när vi gick inne bland träden.

Barnen hade med sig sina cyklar så vi gick mest där det var cykelvänligt. Men vi var ju bara tvungna och utforska skogen runt omkring med. Barnen var helt lyriska, de sprang omkring överallt och klättrade. Jag och Pontus försökte hänga på men de där barnen är ju som apor när de sätter igång. Till och med Poker tröttnade och höll sig vid oss☺

Skönt och komma in i värmen sen. Pontus lagade köttfärslimpa som blev så god! Ser redan fram emot lunchen och matlådan imorgon. Jag slängde ihop en hallon och blåbärspaj med. En riktigt rejäl söndagsmiddag blev det.

Nu är jag proppmätt och barnen ligger i sina sängar. Ska greja lite här innan det blir sängen för min del. Hoppas det är nåt bra och se på tv:n. Jag känner för att krypa ner i sängen och bara slökolla på nåt ikväll. Imorgon ringer klockan för spinning!

Har legat lågt med träningen efter sjukdom men imorgon är det nya tag som gäller igen!

//Sofie


Inga kommentarer: