25 oktober 2016

Har blivit med pumpa

I år gick det inte. I år övertalade barnen mig till att köpa en pumpa. Jag är inte emot halloween jag är bara inte jätteförtjust i det.

Jag har svårt för är det här med otäckheter och att skrämmas. Dels är jag jättelättskrämd själv men sen har jag i hela mitt liv undrat varför man vill bli skrämd/skrämmas? Jag ser verkligen inget underhållande i det alls. 

Men barnen har blivit större och de förstår mer och vill de ha en pumpa så skaffar vi väl en pumpa. Roligt kvällsnöje hade vi hela familjen. Hugo ritade skiss på hur han ville att det skulle se ut, Pontus skar, Leah poserade bredvid det färdiga pumpan och jag förevigade det hela med att ta kort.

Typ så☺

Hugo och Leah hade ju halloweenparty med kusinerna förra året. Krille hade alla barnen den helgen och passade på och gjorde massa skoj med barnen. Så i år har alla barnen krävt en repris. Men i år får även vi andra vuxna vara med. Så snällt ☺.

Förr var jag mer anti alla såna här nya högtider som kommer från det stora landet i väst men vad fan liksom. Kan man fira för mycket? Det är ju i grunden en rolig sak och man kan ju göra sin egen grej av det. Bara och tuta och köra och njuta av att ha lite extra festligheter. Vare sig man går all in eller väljer ut några godingar.

//Sofie


Inga kommentarer: