11 oktober 2016

Vad är det här?

Känt mig så mycket bättre idag! Ingen feber natten till idag och heller ingen under hela dagen. Halsen är dock fortfarande en katastrof. Fick ont av att äta ärtsoppa till och med. Skitjobbigt och inte kunna äta men underbart att slippa febern.

Tog mig iväg och handlade mat förut idag. Kändes så bra så jag passade även på att hämta ut ett paket. När jag kom hem var jag trött men inte sååå trött. Tror jag kört på lite för mycket idag i rena lyckoruset över att ha ork.

Nu är jag så slut! Helt spräng röd i nyllet och varm är jag och halsen värker och värker. Vågar inte ta tempen. Vill inte ha feber igen. Jag som pratade med chefen förut och sa att jag säkert skulle kunna jobba på torsdag igen. Åh hoppas det! Orkar inte gå hemma mer. Orkar inte vara sjuk mer.

Alltså känslan förut när jag hade duschat (inte bara ställt mig i duschen för att dämpa feber frossan eller tvätta mig ren från all svett), klätt på mig riktiga kläder (inte pyjamas eller myskläder) och gick ut i den friska luften var så härligt. Hoppas jag får vakna upp till den imorgon igen.

//Sofie


Inga kommentarer: