26 oktober 2016

Sjukstuga...igen.

Jag kände mig krasslig igår när jag kom hem från jobbet. Somnade väldigt tidigt och sov som en stock hela natten. Vaknade och kände mig bättre även om jag inte var helt hundra. Åkte och jobbade men det blev bara värre och värre så efter lunch/innan mellis blev det hemgång för min del efter att tre kollegor påpekat att jag såg så blek ut.

Tog tempen hemma och febern den är på återbesök. Ont i halsen och kroppen har jag med. Ligger i soffan och kollar på film med barnen. Usch vad trött jag är på dessa sjukdomar nu! Jag har haft nån eller flera sjukdagar/vabdagar varje vecka sista tiden.  Rik på att vara sjuk blir man inte.

Jag är ju runt i olika barngrupper hela tiden  så inte så konstigt om jag blir smittad. Särskilt inte med tanke på hur det ser ut på avdelningarna. Alla barn nyser, är snoriga och hostar. Både igår och idag har det varit barn som nyst mig mitt i ansiktet.

Tur jag är van från vården. 

Piggar upp mig med varm oboy. Tröstköpte med mig det hem förut. Bra för halsen med nåt varmt och oboy är det godaste, helt klart.

//Sofie


Inga kommentarer: