19 oktober 2016

Snor och regn

Vaknade inatt av världens störtskur med regn som öste ner från himmelen. Nu är det uppehåll med tror det kommer vara lite ostadigt idag. På med regnkläderna☺

Känner mig mer förkyld idag. Helt täppt i näsan men förhoppningsvis släpper det framåt dan. Brukar ju alltid vara värst på morgonen. Packat med gymväskan idag med och gör ett nytt försök efter jobbet. Se om jag känner mig piggare då. Jobbar länge idag plus att barnen ska hämtas ute hos svärföräldrarna sen så kanske inte ens hinner träna kom jag på nu. Jaja det märks.

Ska göra i ordningen (eller säga åt) mina barn nu så de är klara när skolbussen kommer. Och jag med. Måste åka direkt när de åkt.

Här är ett bildkollage från häromdagen när Pontus skulle ta en bild på mig. Dessa fyra knäppte han (hela fyra stycken! Helt otroligt många bilder i Pontus värld). Visst lyckades han bra? Tvingade honom att ta en femte.  Jag är inte kräsen med bilder. Bara bilden inte är suddig eller så man inte gör en ful min så är jag nöjd. Men det är svårt att lyckas med när den man ber om hjälp knappt vill ta ens en bild.

Skolbussen kommer snart ja. Bäst och sätta fart!

//Sofie


Inga kommentarer: