02 oktober 2016

Söndagkväll

Så seger jag är! Känns som jag skulle behövt en extra helgdag. Så mycket att göra här hemma som jag skulle vilja bli klar med. 

Pontus och jag drog igång och städade och gjorde balkongen och altanen redo för hösten och vintern. Det i sin tur ledde till att vi började med att tömma hela garaget för att flytta alla de grejerna in i verkstan och alla grejerna i verkstan ut i garaget. Garaget  (som är för litet för att rymma en bil) har vi typ haft som förråd men vi skulle behöva ett större förråd så därför tyckte Pontus verkstan kunde få flytta ut till garaget så blir det mer plats att förvara saker på där verkstan varit.

Men vilket projekt! Vi är inte klara på långa vägar men nånstans ska man ju börja.

Barnen har kommit hem idag med! Åh vad jag saknat dem när de varit borta. Men jag hann bara pussa hej på dem för sen hade de båda varsitt kalas att åka på. 

Men när de kom hem därifrån så har vi fått umgås. Två trötta barn men det är ju förståeligt efter deras helg. Nu laddar vi för en ny vecka!

Jag körde ett pass på gymmet förut med. Helt tomt på folk, så gött☺

Suttit och grejat färdigt med att skriva in tider och saker i våra kalendrar och nu ska jag ta en kopp te innan jag ska sova. Upp tidigt för spinning imorgon. Bästa starten på veckan☺

//Sofie


Inga kommentarer: