29 januari 2020

Chicago

Jag hade en idé om att åka å testa på att träna efter jobbet. Se hur det känns i kroppen efter sjukdagarna som varit. Men det blev inte så. Jag fick på min lott att åka å hämta Ebbe efter jobbet som varit med min mamma idag. Vi har inga barn som ska hämtas längre utan det är Ebbe som vi har på dagis🙂

Sen hann jag bara vända i dörren här hemma innan Leah skulle hämtas och sen hem för att laga mat. Vanligtvis Pontus vardagssyssla, men ikväll har han tennisträning så då får jag fixa käket.

Blev vare sig hundpromenad eller träning tyvärr. Så himla segt å fara fram och tillbaka in till stan med. Räcker med en vända med bilen. Det blir sånt himla farande ibland.

Just nu sitter jag i soffan. Jag brukar sällan kolla på tv på vardagskvällarna men nu fick jag på filmen "Chicago" av en slump. Älskar både filmen och musikalen!


Jag är ju en periodare när det kommer till många saker i livet och så även musikaler! Jag har alltid en musikal som jag lyssnar sönder tills jag tröttnar (för stunden) då byter jag till nästa och så går det runt. Just nu är det Chicago som gäller så det var ju passande att jag lyckades tajma in den på tv:n.

//Sofie 

Inga kommentarer: