25 januari 2020

Genomförkyld och shoppingdag!

Det stannade tyvärr inte vid lite halsont. Jag blev såklart dunderförkyld. När ens sjuka barn är snälla å delar med sig av sina bacillier. Jippi!

Jag och Emelie hade bestämt sen tidigare att vi skulle åka å shoppa den här dagen och det vägrade jag ställa in. Nässpray, värktablett och näsdukar så ordnade det sig.

Vi åkte in till Linköping med alla andra nylönade shoppingsugna människor. Fast vi var där redan vid 10 tiden så då var det lugnt med folk.

Så skönt att gå och strosa runt i butiker utan barn eller man som gnäller å stör.  Vi hann gå igenom många butiker tills våra magar började kurra efter lunch. Så då började jakten på något bra matställe.

Det slutade med att vi hamnade i Mjölby. Vi åt lunch och sen så kikade lite i några affärer även där innan vi for hemåt.

Jag var helt slut när jag kom hem. Hoppade i myskläderna och la mig på soffan. Totalt slut på energi. Men det var dagen värd!


Några fynd jag gjorde var dessa fina hårspännen för bara några tior!


Även denna fina bruna klänning med vita prickar fick följa med hem. Så himla fin å till sånt bra pris. Endast en femtiolapp kostade den. Fyndigt värre🙂

Nu blir det en lugn kväll den här lördagen. Ska försöka kurera min förkylda kropp.

//Sofie 

Inga kommentarer: