03 januari 2020

Gymkortet är kirrat

Igår hade vi en lugn dag. Pontus var ute och påbörjade projektet med att montera dit vår nya båtmotor. Barnen tömde källaren på vår sista ved som legat kvar inne i pannrummet sen vi tog bort vedpannan. Jag i min tur tog med mig Ebbe ut på en långpromenad i skogen.


Det var riktigt skönt. Hade kunnat traskat ännu längre men magen kurrade så när jag kom hem blev det lunch. Ytterligare en dag med rester efter all nyårsmat.

Sen kände jag mig inte helt piggelin. Jag frös och blev inte varm hur många filtar jag än tog på mig. Men efter en varmdusch och lite vilande så kände jag mig som vanligt igen. Var kanske bara lite frusen efter promenaden.

Jag åkte in till stan och gjorde ett par ärenden. Bland annat så åkte jag förbi nya gymmet och tränade samt införskaffade mig gymkort. Så skönt att ha det fixat! Det har varit så många helgdagar och grejer så jag har inte kommit åt och fixat det tidigare.

Och vilket himla fint och fräscht gym det är! Allt är ju helt nytt. Det var hur underbart som helst att gå omkring där bland alla maskiner och vikter. Det luktade till och med fortfarande nytt om allt och då har de ändå haft öppet i några månader.


Det kommer nog bli bra det här! Spinning och TRXpass har de också så det ska jag börja gå på igen så småningom. Det har jag saknat sen de slutade med på mitt förra gym.

Kvällen avlutades sen med att se småkronorna vinna över Tjeckien. Heja Sverige!

//Sofie 

Inga kommentarer: