04 januari 2020

Simhall och Kalas

Jag, Hugo och Leah drog in till Mjölby igår för att hämta Minna och sen dra till simhallen och BADA!


Vi var inte ensamma där om jag säger så... Det var fler än vi som var sugna på att bada. Men det gick bra ändå. Vi badade för fullt. Minna vågade till och med åka vattenrutschkanan och när hon väl vågat åka en gång fanns det inget stopp på det. Vi gick upp för den där trappen och åkte den jag vet inte hur många gånger. Enligt Minna var det tusen men jag tror på snäppet mindre antal gånger.

Efter tre timmars badande så åkte vi för att få i oss lite mat.


Leah tyckte vi skulle äta på Etaliano och det fick det bli. Rätt så bra ställe där det fanns buffémat så alla kunde äta vad det tyckte om.

Mina åt pannkakor och pasta, Hugo kyckling och Leah tog Sushi. Jag åt lite av varje.


Det bästa tyckte barnen var att efteråt fanns det glass som man fick ta ur en mjukglassmaskin. Fullpott på den lunchen!

När vi kom hem till oss sen så började barnen pyssla och måla. Jag la mig på soffan och vilade efter den intensiva dagen i badhuset.

Vi var sen bjudna på kalas då Sarah fyllde år igår. Minna som ingen klänning hade fick låna en som Leah lagt undan. För ska man på kalas så måste man ha klänning på sig. Det är sen gammalt.

Det bra med den här klänningen var att även jag hade en likadan så vi kunde matcha. Det tyckte Minna om. Särskilt glad blev hon när hon hittade röda strumpbyxor till oss båda som vi också kunde ha på oss. Se så snygga vi blev i gröna klänningar och röda strumpbyxor!


Jag och Leah hade de här klänningarna på en julafton för ett par år sen. Leah är inte lika pepp på att klä sig matchande med sin mor längre, men då är det ju tur att jag har Minna som gärna vill det:-)

Vi hade det trevligt på kalaset. God mat och fika bjöds det på. Minna blev sen hämtad av sin mor och vi drog hem framåt kvällen. Vi kom hem lagom till att "På Spåret" började. Helt perfekt!

//Sofie 

Inga kommentarer: