05 januari 2020

Nya gymmet

Jag vaknade tidigt igår så jag passade på att åka och träna på gymmet.

När jag klev ut utanför dörren så upptäckte jag att det minsann hamnat lite vitt på marken under natten. Det har knappt hänt den här vinter. Inte hos oss i norra Småland iallafall. Det är till och med så att jag kan sakna att det inte varit någon snö. Förra året i mellandagarna var jag, barnen och mamma i Ullared och där köpte Hugo och Leah varsina åkmadrasser att åka kunna åka på nedför pulkabacken. De har inte kunnat åkt på dem en enda gång sen de köpte dem. Det har inte varit tillräckligt med snö någon gång sen dess. Det känns faktiskt lite tragiskt.

Ska det vara vinter får det gärna vara så man kan göra lite vinteraktiviteter. Det är ju då som vintern kan vara lite rolig och inte bara deprimerande. 


Jag tog mig i alla fall iväg till gymmet och hej vad kul det är att träna på nytt gym! Så mycket roligt att upptäcka och testa. Jag som hade sån beslutsångest känner mig mycket nöjd över valet av gym.


Jag körde sen lite städning och tvätt hemma. Mamma och pappa kom förbi en sväng och sen även Cissi som lämnade av Theo som skulle leka med Hugo. Slutade med att Leah följde med Cissi hem för att leka med Alma.

På kvällen var vi iväg och hälsade på hos Pontus föräldrar. Vi började med att se klart matchen mellan Småkronorna och Ryssland i semifinalen. Spännande och jämnt var det, men tyvärr räckte inte Sveriges krafter enda fram...

Vi tröstade oss med att äta svärmors goda soppa och till efterrätt blev det Pontus ostkaka. Leah stannade kvar och sover över hos farmor och farfar.

Jag, Pontus och Hugo hade filmstund i soffan på kvällen när vi kom hem. Det var en riktigt bra avslutning på årets första lördag.

//Sofie 

Inga kommentarer: