19 januari 2020

Innebandy och examensbubbel!

Jag vaknade pigg och utvilade igår så startade dagen med att först åka och slänga massa skräp på återvinningen.


Hela bagage var full plus resten av bilen. Vi är duktiga på att samla på oss ordentligt med skräp innan vi åker och sorterar det. Tog bara en mindre evighet innan jag tömt hela bilen.

Därefter drog jag och tränade en sväng.


Morgonträning is the shit.

Åkte hem och duschade samt byte om för sen hade Leah innebandymatch som vi åkte och kollade på. Skönt när det är hemmamatch!


Det var en väldigt jämn match men det slutade tyvärr med förlust för Leahs lag. Men det var en rolig och spännande match att kolla på!

Sen åkte vi typ bara hem och vände igen. Vi var nämligen bjudna till Tina som firade att hon är färdig med sina studier till sjuksköterska! Så himla bra jobbat. Blir så imponerad av alla som läser vidare. Det är ju verkligen värt att fira:-)

Vi hade en jättehärlig eftermiddag/kväll. Det bjöds på bubbel att dricka och snittar att äta. Väldigt trevligt hade vi det! Så trevligt att inte en enda bild knäpptes av medan vi var där.

När vi kom hem sen kröp vi ner i soffan hela familjen för att kolla på Leif och Billy. Jag somnade efter bara en stund och det gjorde visst även övriga familjen med. Trött och nöjda efter en bra lördag!

//Sofie

Inga kommentarer: