15 januari 2020

Vackra tulpaner och trasig bil

Hugo hade innebandyträning igår så medan han tränade tog jag med mig mitt trogna promenadsällskap ut på en rejäl kvällsrunda.


Ebbe han är alltid glad åt att få komma ut och gå. Med hundgodis i fickan så är han extra lydig också. Jag glömmer alltid att ha med mig det men igår kom jag ihåg det och vilken lydig hund jag hade! Han brydde sig inte om en enda av alla tusen andra hundar som vi mötte. Han gick så fint bredvid mig med nosen mot min ficka. Ska aldrig mer glömma ta med mig hundgodis på en promenad.

Idag var det ett späckat schema. Men jag fick ett avbrott på lunchen då jag hälsade på den här favoriten.


Lik pappa men söt ändå :-)

Erik hade gjort raggmunk till lunch vilket smakade väldigt bra! Mamma var också där och jag fick en bukett tulpaner av henne, så himla snällt! Det var visst tulpanens dag idag som jag hade missat!


2020 års första tulpaner sätter ribban högt för nästkommande buketter!


Älskar att ha en bukett färska blommor hemma. Det blir ju inte så ofta men jag njuter desto mer av när jag har det.

Efter att jag jobbat klart idag så drog jag till gymmet och tränade. Sen hem bara för att åka iväg igen då Leah hade innebandy så jag och Ebbe tänkte återigen ta oss en kvällspromenad. Trodde vi ja. Pontus och Hugo hade åkt iväg med Opel så vi skulle ta Renault och den biljäveln vägrade att starta!

Den var alltså stendöd. Ringde Pontus för att höra om vi kunde ta hans jobbil istället men då hade han såklart med sig den nyckeln. Leah bröt ihop för hon ville åka och spela innebandy. Jag kilade över till Emma och Per för att se om vi kunde låna en bil av dem så Leah iallafall kunde få komma in på sin träning, men de var inte hemma. Så vi blev hemma vi med. Så snopet när man stressat runt och så helt plötsligt blev det inte alls som det var tänkt.

Leah kröp upp i soffan och kollade på en LasseMaja film och så åt vi middag. Jag satt och surfade på blocket efter bilar. Vi har varit inne på att skaffa en annan bil tidigare med. Typ varje gång som någon av bilarna krånglar, men vi har liksom dragit oss för det. Det är en stor utgift och ingen vidare rolig utgift. Jag åker ju heller utomlands och på olika semesterresor än åker omkring i en ny dyr bil som mest kostar massa pengar varje månad. Fast det är ju även skönt att ha en bil man kan lita på. Om man nu kan det med någon bil.

Jaja vi får se hur vi gör för när Pontus kom hem så fick han igång bilen igen. Så lite till får den lov att hänga med iallafall:-)

//Sofie



Inga kommentarer: