12 januari 2020

Hockey och träning

Jag startade gårdagens lördag med att åka och träna en sväng.


Det är så skönt att lyckas vakna tidigt av mig själv och sen kunna åka och träna för att därefter dra hem och äta frukost tillsammans med resten av familjen.

Det jag uppskattar mest med helgen är att slippa vakna till ljudet av alarmet på telefonen. Jag njuter verkligen av att slippa ställa alarmet, men samtidigt uppskattar jag att komma upp någorlunda skapligt. Annars känns det som hela helgen försvinner om jag ligger och sover till framåt förmiddagen.

Efter lunch igår så drog jag och barnen med pappa till Linköping för att kolla in när LHC möte Brynäs. Pontus hade fullt upp med monteringen av båtmotorn så han kunde inte följa med.


Hugo och Leah var taggade på match! Det har ju gått lika dåligt för båda lagen den här säsongen så det var ju lite av ett bottenmöte.


Det var fullt med folk på matchen och bra drag vilket var väldigt kul! Känns som det var längesen jag var på hockey och det var sån bra stämning.

Det blev en jämn match. LHC tog ledningen med 2-0 och då bröt Leah ihop och skulle åka hem. Hon har ju en tendens att alltid få se Brynäs förlora. Så många matcher som hon varit och sett och endast en har slutat med vinst till Brynäs. Hugo älskar att påpeka att det säkert är Leah som ger Brynäs otur vilket inte är så uppskattat... Men som vanligt tappade LHC ledningen och det blev 2-2 som till sist blev 3-2 till Brynäs. Så Leahs humör vände och hon var väldigt nöjd över resultatet.


Pontus hade lagat middag till oss när vi kom hem sen på kvällen. Efter middagen så kollade vi på Måns Möllers dag på "Stjärnorna på Slottet". Inget program jag annars ser på, men jag gillar Måns Möller passade på att kikade på det igår. Så bra program och jag älskar allt han gör för Viggo Foundation, så himla fint och bra!

//Sofie


Inga kommentarer: