24 september 2020

En uppdatering

Ja vad ska jag då uppdatera om? Igår var både jag och Leah hemma, men Leah var mycket piggare och som sitt vanliga jag igen vilket var skönt. Jag sov mest. Kände mig piggare framåt kvällen så får se hur den här dagen blir. Jag har sagt att jag blir hemma hela veckan från jobbet. Lika bra och bli ordentligt pigg innan jag är tillbaka där igen. 


Skrev med Jennie igår och vi planerade att ses på höstlovet! En dejt med familjerna i Örebro med hotellövernattning och bad. Bara det att jag hade problem med att lyckas boka badet (man måste ju boka i förväg i dessa coronatider) och när jag väl fick igenom bokningen hade jag valt fel datum! Trött jag blir på mig själv. Så det måste jag ta tag i idag så jag kan byta till rätt dag. Jennie å sin sida höll på att boka hotell i Lund. Japp det går bra när vi är reseplanerare :-) 


La upp den här bilden på stories igår på min Instagram. 


Jag skrattade rätt ut när jag såg den första gången! Det är precis så som jag känner mig. Och tydligen var jag inte ensam om det. Har aldrig tidigare fått så mycket respons på något jag lagt upp där innan. Samtidigt lite sorgligt att så många känner sig som Obelix när de tar på sig jeans med hög midja. 

//Sofie 

2 kommentarer:

Hannah sa...

Jag tycker att Lund är en bra idé... 😎

Unknown sa...

Det får vi ta nästa gång :-)