13 september 2020

Firat pappa

 Gårdagens lördag vaknade jag pigg och utvilad så jag var på gymmet redan klockan sju. 


Sen köpte jag med frallor hem som vi åt till frukost. Eller rättare sagt som jag åt till frukost. Pontus och Leah hade redan åkt iväg när jag kom hem (inte bara jag som var uppe tidigt) och Hugo hade just ätit sin frukost. 

Blev sen duschning innan jag åkte och gjorde ett presentinköp i sista stund. Vi var nämligen iväg och firade pappa som fyllde år igår. Vi åkte in till en libanesisk restaurang i Linköping där vi åt mat. Väldigt gott! 


Det är höst nu. Jag får ge mig! Jag hade strumpbyxor på mig igår och då är det höst. Ja de var hudfärgade och tunna men ack strumpbyxor och då är det höst. Invigde även ett par nya svarta stövlar. Syns inte så bra på bilden men väldigt fina och sköna. Gillar att de slutar straxt under knäna. 


Mycket god mat blev det. Leah lurade sen med sig sin moster ut på stan en sväng för att köpa en tröja hon hade sett ut som hon ville ha. Jag tyckte det var ett onödigt köp men hon betalade den själv med egna pengar så har jag ju inte så mycket att säga till om. 


Efter middagen så åkte vi hem till mamma och pappa för lite födelsedagstårta. Då anslöt även Lykke, Tilde och Majken. De hoppade över restaurangbesöket och kom lagom till tårtan istället. 


Tjejerna på soffan skålade för glatta livet :-) 


Vi hade en väldigt trevlig och mysigt dag. Vi är ju rätt många nu när vi ses med familjen på min sida. Den har ju utökats med tre personer på ett och ett halvt år så det är fullt hus med fullt ös när vi ses alla, precis som det ska vara :-)


//Sofie  

Inga kommentarer: