27 september 2020

Lek i Lekpark

Pontus och jag tog oss ut på en långpromenad i skogen efter frukosten igår. Eller jag, Pontus och Ebbe tog oss ut på promenad. Ebbe var nog den som mest såg till att vi kom ut:-)

Nu har höstfärgerna börjat komma i naturen och det är så fint ute nu! 


Vad som fångade min blick? En ekorre som sprang upp i trädet. 

Det var så skönt att komma ut i friska luften och gå en ordentlig sväng. Att känna att krafterna och orken är tillbaka igen är ju fantastiskt. 

På eftermiddagen sen så åkte jag och barnen för att möta upp mamma, pappa, Minna och Majken i lekparken inne i Östanåparken i stan. 


Ett favorit tillhåll helt klart. En lekpark med något för både stora och små barn. 


Också väldigt fint när löven börjat falla och färgerna ändras i skogen runt omkring. 


Den minsta av oss var det mest fart i. Det var fart i alla barnen men Majken var helt outtröttlig. 


Vi gick hinderbana. 

 
Både små och stora! 


Hängde upp och ner. 


Och hängde även under ett träd. 


Såklart blev det lite medhavd fika också. Hugo och Leah hade bakat på morgonen så vi hade både muffins och chokladbollar att smaska på. Vad pappa gör? Kollar på LHC match i sin mobil. Viktiga saker även det. 


Sen så gungade vi även en del. Majken ville väldigt gärna gunga den stora gungan så det fick då bli i fasters knä. 


Och så ett försök till en kusinbild i den fina omgivningen. Lyckades ändå rätt bra må jag säga, det var väl Majken som jag inte lyckades få att le på den här bilden men 3 av 4 är ju helt klart godkänt tycker jag!  

Efter att vi lek av oss i några timmar så åkte vi hem till oss där Pontus hade lagat raggmunk med fläsk åt oss alla till middag. 

Men i väntan på att maten skulle bli klar så kördes det lite innebandy på verandan. När vi tagit bort utemöblerna så är det en väldigt bra innebandyplan. Det spelas mycket innebandy den tiden på året som det inte står några möbler här. 


En toppenbra lördag som avslutades med att hela familjen kollade på typ alla avsnitt av "Över Atlanten". Leah frågade om vi inte kunde kolla på det och för ovanlighetens skull så kunde vi streama fast det var lördagskväll. Slutade med att vi såg alla avsnitt som låg uppe på D-play. Dock inte det sista avsnittet det får vi vänta med att se. 

Jag har hört andra som kollat på det programmet och tyckt det varit så bra. Jag har inte förstått hur det kan vara kul att följa massa kändisar som är fast på en segelbåt i 30 dagar, men jag fastnade allt för programmet jag också. Blev till och med irriterad när inte sista avsnittet låg uppe så vi kunde se det med igår:-) 

Jag har skrivit det förut men det är så kul när man har något att kolla på tillsammans hela familjen som alla tycker är roligt att se. Fotboll och hockey går oftast hem i den här familjen, men det är ju roligt med lite andra typer av program också :-) 


//Sofie 


1 kommentar:

Jennie sa...

Jag har inte heller känt att det där programmet varit nåt av intresse. Kanske värt att se ändå då 😊