20 september 2020

Mycket mat blev det

Jag och Pontus tog oss iväg på en rejäl hundpromenad ut i skogen igår efter frukosten. Det var alldeles grått och disigt ute, men det var ett riktigt skönt promenadväder!


Tycker inte att det blivit sådär gult och orange ute i naturen. Än är det fortfarande mest grönt. 


Vi gick en sväng uppe i stenbrottet som ligger en bit från oss. Himla fint landskap särskilt med alla små sjöarna som finns där. 

Efter vår morgonpromenad kändes jag mig riktigt pigg så passade på att åka och träna på gymmet när jag ändå var i form och träningsklädd. Bättre kombo än så går ju inte att få liksom. 

Pontus skulle sen iväg för att ha whiskykväll med sitt kompisgäng. Fast jag åkte och lämnade av honom redan vid lunchtid då de skulle hjälpas åt att bygga på Robins altan först. 


Jag och barnen drog en sväng ut till svärföräldrarna för att hänga där när far i huset inte var hemma. Vi skulle laga lite mat och bjuda dem på, men då vi var (eller rättare sagt barnen var) superoeniga om vad vi skulle laga för mat så fick vi kompromissa. Vi körde på en tapas/plockmats variant istället. Då fick alla välja några saker var som de ville ha. Perfekt! 

Mycket mat blev det när vi valde flera olika saker men väldigt gott! Till efterrätt gjorde jag och Leah en kaka som vi åt. Vi blev rätt mätta om man säger så. 

Se så fina servetter som vi hittade och dukade med! Roligt med eget tryck på servetterna. 


Vi hade en väldigt mysig kväll! Båda barnen somnade på hemvägen sen. Jag var också rätt trött men piggnade till när vi kom hem. Barnen behövde komma i säng då de skulle upp tidigt idag för att spela fotbollsmatch, men jag satt uppe ett tag och bara njöt av tystnaden och lugnet i huset innan jag kröp ner i sängen och läste innan jag somnade jag också. 


//Sofie 



Inga kommentarer: