28 september 2020

Som en vårdag!

Dagen började grå och trist men slutade med solsken och blå himmel! 

Förmiddagen så hade Leah innebandyträning så under tiden hon tränade åkte jag också och tränade fast på gymmet. 




Sen blev det städning här hemma för min del. Pontus och Hugo drog iväg på fotbollsmatch då Pontus blivit inringd då det fattades folk. 
Efter lunch så ville Leah in till stan för att möta upp en kompis och gå och leta Pokémon. Så medan de gick och höll på med det passade jag på att gå en promenad själv i det strålande vädret. Japp jag gick själv. När man alltid går promenad med sin hund så blir det så himla tomt de gånger man går på promenad utan sitt standardsällskap. 

Pontus ska jobba i Stockholm i veckan och Ebbe är ju alltid annars med honom på jobbet om dagarna eller så är han hemma hos min mamma. Nu kunde inte mamma ha honom de här dagarna så då ställde Pontus föräldrar upp och är hundvakter. Det är väldigt tomt utan våran fyrbenta familjemedlem här hemma, man är så van att ha någon som tassar runt här och som tar en med ut på promenad. 
 

Det är i slutet av september men jag kunde gå i bara linne! Helt underbart skönt väder! Fick nästan känslan av att det var vår ute. Tills man kollade på träden och såg allt det gula:-) 


En timmes promenad lite drygt blev det men Leah och kompisen hade ändå inte letat klart Pokémon så medan de fortsatte en stund till med det så gick jag in i mataffären och köpte mig lite att fördriva tiden med. 

Det är inte ofta jag sitter på en parkbänk i solen och läser, men det var riktigt skönt! Kanske jag borde göra oftare? 

//Sofie 



Inga kommentarer: