17 mars 2010

Bajs och sånt

Inatt var det inget roligt. Är ni känsliga för bajs och sånt så behöver ni inte läsa detta:)

När jag väntade Hugo var jag hård i magen hela tiden, asså jag kunde inte bajsa alls! Samma sak denna gången. Provar jag diverse huskurer så hjälper det liiite men långt ifrån att det blir bra. Resultatet av att aldrig kunna skita är att jag får kramper i magen, riktigt onda kramper då bebisen i magen trycker på samtidigt. Usch säger jag bara. Så när jag väntade Hugo köpte jag diverse saker på apoteket som skulle vara bra men på mig tog de inget vidare. Men igår kväll gav jag en av dem ett nytt försök. Stod på paketet att man skulle ta 1-2 tabletter innan man gick och la sig så skulle man må bra i magen sen på morgonen.

Jag tog 2 för att kanske jag kunde märka någon effekt då. Hela natten har varit hemsk! Jag har haft kramper som jag trodde var värkar och jag har fått springa på toan flera flera gånger... Tillslut så märkte jag resultat av tabletterna men herregud det tog sin tid och vad ont jag hade! Är helt mör i kroppen nu på morgonen. Vet inte om det beror på det eller sömnbristen, förmodligen en kombination. Inget roligt alls. Andra gravida får foglossning och liknande men jag kan inte bajsa jag haha:)

Mysigt inlägg såhär på onsdag morgonen eller hur? Vi ska snart iväg till skola och dagis så jag skriver kanske mer senare!

//Sofie

2 kommentarer:

Tova sa...

Hehe, jag hade exakt samma problem under graviditeten... det var typ mitt enda problem, och så kramp i benen ibland på nätterna :P

Catrine sa...

Hade precis samma problem. Sen järntabletterna från helvetet på det. Helt och hållet genomvidrigt. Annars hade jag en underbar graviditet, men det där var hemskt. Inget man ville gå runt och klaga om till första bästa människa heller :P
Och himmel vilken fin mage du har, tiden går så fort :)