20 mars 2010

Tredje gången?

Boxholm- Mjölby= derby
I periodpausen så höll Hugo morfar i trim:)

Försökt skriva ett inlägg TRE gånger men efter jag skrivit klart varje inlägg har våran dator/Internet segat ihop så jag har fått börja om.

Jaja tänkte bara skriva kort om våran dag. Började med att Pontus och Poker åkte hemifrån tidigt för att bygga båt. Hugo och jag tog en sväng in till Boxholm och hälsade på. Mamma jobbade men pappa och Erik var hemma. Käkade lite där och sen så åkte vi in till Mjölby och kollade på när Erik hade innebandymatch. Det var med B-laget och det gick inget vidare för dem, efter två perioder så stod det 1-8.

Men Hugo tyckte det var superspännande att vara på match. Första gången för honom:) Hela första perioden satt han som klistrad men i andra upptäckte han alla roliga trappor som fanns runt om på läktaren. Så det blev mest en massa spring efter honom den perioden. Sen gav vi faktiskt upp och åkte hem då Hugo började bli trött och gnällig.

Hugo brukar ju annars lira själv här hemma med sin egna lilla innebandyklubba och boll. Så söt så när han springer efter bollen med klubban i högsta hugg:-)

//Sofie

Inga kommentarer: