01 mars 2010

Ingen Pontus hemma än

Vädret har ju inte varit på topp idag precis..Pontus och resten av skidåkarna har haft en låång väg hem. Pratade med Pontus för en stund sedan och då var de i alla fall i Motala. Kanske att jag kan hålla mig vaken tills han kommer hem:) Är dötrött.. Hugo var inte snäll mot sin mamma inatt, igen... Vaknade flera gånger så till slut tog jag in honom och provade fall han ville sova bredvid mig i dubbelsängen. Och det ville han, precis bredvid mig. Inget skönt alls. Och mitt i natten började Poker böka omkring var på Hugo tyckte det var mycket mer intressant än att sova. Ja usch. Hoppas han sover bättre inatt. Det blir så lätt en ond cirkel det där annars.

Hade skola hela dagen idag. Så segt det vara på slutet. Då trodde jag faktiskt att jag skulle somna. Svärmor var snäll och kom och hämtade Poker på dan så han slapp var själv allt för länge. Och jag slapp stressa hem på lunchen för att gå med honom i snöovädret. Idag har det verkligen varit oväder här i norra småland..

Hugo och jag åkte ut till Asby när vi hade slutat och hämtade hem våran lilla vovve. Fick även lite mat när vi kom och det är alltid uppskattat:-)

Nu ska jag ner och titta till pannan. Se om det är tillräckligt varmt för att jag ska kunna ta mig en riktig varmdusch. Skulle inte sitta helt fel nu precis:)

//Sofie

Inga kommentarer: