15 mars 2010

Blodet droppar...

Har haft näsblod hela natten! När jag gick upp i morse och såg mig själv i spegeln var det så jag nästan blev rädd haha. Hade blod i håret, på tänderna, på halsen, i hela ansiktet ja till och med under naglarna! Vaknade av att det blödde och sen slutade det aldrig. Fick väcka Pontus för att få hjälp men det avtog ju aldrig. Höll på att få panik där ett tag. Dessutom kan jag inte ligga på rygg nu. Bebisen trycker så det känns som om jag inte kan andas och alla organen i kroppen bara trycks med. Usch snacka om lycka när det äntligen slutade:-)

Så jag känner mig rätt så seg denna morgonen. Får se om jag orkar gå hela dagen, har heldag i skolan nämligen.. Måste få inlämningen gjord också. Igår fick jag knappt något gjort på den. Hugo var på dåligt humör och datorn bara strulade..Måste köpa en ny extern hårddisk idag också på tal om det. Är rädd att datorn kan kollapsa när som och jag vill inte att något ska försvinna. Det får sina egna små ryck ibland nämligen. har ju inte den nyaste datorn men den har alltid fungerat så bra så jag hoppas vi slipper kassera den för vi har inte råd med någon ny...

Nu ska jag borsta tänderna på mitt lilla busfrö (eller i alla fall försöka borsta dem, han är fortfarande inne i sin "vägrar låta mamma borsta mina tänder period").

//Sofie

2 kommentarer:

Sara sa...

Men Sofie..... Var är magbilden som du har lovat för längesedan??

Hanna sa...

Men fyy! Ryser!
Ja, egentligen borde man anmäla. Nästa tjej kanske går på det?

Hade jag inte gett luren till David så hade det ju säkert kommit ännu äckligare saker..Blää.

Träligt med näsblod.. Själv har jag faktiskt aldrig haft det :) Men kan tänka mig att det är riktigt jobbigt. Blod är ju aldrig särskilt trevligt ;)

Kram!