25 mars 2010

Dagen i övrigt

Sov såå dåligt inatt! Hade ont överallt och när jag precis somnat så vaknade Hugo och hade tappat nappen i sömnen. Pontus gick i och för sig upp till honom men det gjorde det inte lättare att somna om..Usch det är så jobbigt när det bara gör ont överallt.

Började morgonen med en skrivning också, det kändes så bra:) Haha nae men jag tror det gick vägen i alla fall. Blev inte så mycket läsande igår kväll då jag började ha ont redan då men jag hoppas på det bästa. Efter vi hade skrivit så åkte jag hem en sväng och tänkte sova lite innan det var dags för eftermiddagens lektion. Men tror ni jag lyckas sova bara för jag har möjlighet till det? Nej. Kollade lite på TV och sen drog jag ett (eller två) varv med dammsugaren. Sen passade Pontus och jag på att käka lunch ihop innan jag skulle tillbaka till skolan. Fick sluta tidigare vilket var skönt för då kunde jag hämta Hugo tidigare. Glad som en lärka var han. Tyvärr hade han sovit dåligt efter lunch och det börjar märkas nu.. Lite trött om jag säger så. Han springer in i saker hela tiden och slår sig och börjar "gråta":)

Annars så är Pontus och klipper sig!!! Det var inte igår precis. Tyvärr var det mycket folk så det skulle nog ta en stund innan han blev klar. Vi ska också käka våfflor ihop ikväll här hemma. Måste ju fira våffeldagen hoho.

Sen imorgon så är det begravningen och det. Sorgligt men det ska bli skönt att få ta farväl en sista gång. Vet i tusan bara vad jag ska ha på mig. Har en svart klänning i bakhuvudet som jag tänkt ha men frågan är om jag kommer i den nu? Hmm får bli en garderobkoll också här ikväll.

//Sofie

1 kommentar:

Noomi sa...

Jaa det är underbart o få på våren :) Hehe ja de kan jag verkligen tänka mig, mpste varit olidligt.. Och du gick ju verkligen heeela sommarn som höggravid =(
Jag går ju bara precis in 1 vecka (förhoppningsvis) på sommarn.
Ah tack så mkt, det hoppas jag me ;) Även för bebisarnas skull :)

Hoppas de går bra på begravningen, jag beklagar verkligen :( vet hur d et känns! *kramar om*