03 mars 2010

Mår bra!

Efter en hel dags lugn och ro så har jag fått livglädjen tillbaka igen haha (ja eller något liknande:). Inte gjort många knop som sagt med det var nog det som behövdes, lite vila. Gunnar var här och bjöd på mat tidigare. Sen när jag åkte och handlade mat på Willys (var verkligen på tiden om jag säger så...ekade i alla skåpen) så hade Sandra kommit med en present till Hugo. Ska ta kort på honom tillsammans med den imorgon så ska ni få se på något fin haha. Tyvärr hade Hugo somnat innan jag kom hem så jag fick inte se hur han reagerade när han fick den men de andra sa att han blivit glad.

Nu väntar sängen och en bra bok. Ja jag håller faktiskt på och läser en bok!!! Det var inte igår.. Älskar egentligen att läsa men det är något som blivit svår prioriterat med tiden. Men nu läser jag en som är riktigt bra som jag fyndade på kvantums lilla bokrea:) "Prins Annorlunda" heter den. Det är Sören Olsson som har skrivit "Bert" och "Sune" böckerna som skrivit den tillsammans med sin fru. Det handlar om deras äldsta son som har downs syndrom. Mycket intressant:)

Nej nu väntar toan och sen sängen på mig!

//Sofie

1 kommentar:

Tessan sa...

Det är så typiskt :) Villgot var namnet jag "upptäckte" och Joel sa att ett barn inte kan heta så, men vi får väl se hehe Kram