24 mars 2010

Godmorgon Onsdag

Mätt och belåten efter en frukost bestående av havregrynsgröt:) Har blivit standard de senaste veckorna. Grejen är den att jag tycker Hugo ska äta gröt på morgonen och om jag äter något annat blir Hugo vansinnig och ska ha det också. Så för morgon fridens skulle äter vi alla gröt:) Men vad gör väl det, det är ju nyttigare än mycket annat:)

Ska iväg till skola och dagis snart. Måste bara göra oss redo för vi sitter här i pyjamas båda två. Hoppas mina linser har kommit till Synsam idag också. Var inne där i förra veckan och skulle hämta ut dem men då hade de inte dem hemma så de skulle skicka efter dem. Hatar att gå runt i glasögon, de är ju bara i vägen! Dessutom kan jag inte sminka mig knappt. Inget kul att chansa på hur man lägger allt smink när man ingenting kan se... Ofta sminkar jag mig, tar på mig glasögonen, av med dem igen, ändra på det som ser för jävligt ut, på med glasögonen igen, torka bort det som kladdat ut sig etc.. Så fortsätter det haha. Tur att ens problem inte är större här i världen:)

Nu ska jag jaga min lilla kille och se om jag får byta blöja på honom:) Hugo har kommit in i en jätteroligt period när vi ska göra något så springer han iväg åt andra hållet och så ska man jaga honom. Jättekul när man ska till bilen och redan är stressad att då springa runt huset innan man får tag i ungen:) Hugo tycker ju det är kul i alla fall. Mamma med den tjocka magen är inte lika road dock:)

//Sofie

Inga kommentarer: