13 mars 2010

Melodifestivalfinal

Idag har vi varit norra småland runt i jakt på en bil. Tyvärr kom vi hem utan någon. Hittade en i Nässjö som var kanoners men tyvärr var inte priset i våran klass.. Har fan ingen lust att lägga en massa i månaden på ett billån, då gör jag hellre andra saker för de pengarna:)

Vi hade det supermysigt igår när vi var ute och åt. Åt alldeles för mycket som vanligt haha men det är ju så det ska vara:) Fick sova enda till klockan halvåtta imorse också vilket inte var fy skam precis. Sovmorgon sitter alltid fint.

Pontus är nu ute och går med hund och barn en sväng. Jag somnade till en stund på sängen men efter att ha hört Hugo skrika i protest mot att pappa tog på honom ytterkläderna så gav jag upp.. Sitter och funderar på vad vi ska ha till middag ikväll. Blev Sibylla förut idag så jag börjar känna mig hungrig. Hmm alltid detta med vad vi ska äta...alltid samma fråga man ställer sig:)

Ikväll är det ju final i melodifestivlen så den måste man ju se, av traditionsenliga skäl om inget annat. Har ingen favorit alls så det kvittar vem det är som tar hem det, eller jo jag skulle bli besviken om Jessika Andersson vann. Tycker inte alls om hennes låt..Men annars så är det öppet för vem som för min del.

//Sofie

Inga kommentarer: