16 mars 2010

Tisdagen den 16 mars

Hejhopp! Har inte orkat blogga sen i går morse, segt av mig va?:) Har haft lite gravidkrämpor men för tillfället är det lugnt, skönt det!

Pontus han jobbar fortfarande, men jag pratade med honom nyss och han trodde att han skulle kunna sluta vid fem. Har annars haft besök av Maria idag. Varit på promenad och gjort ärenden på stan tillsammans. Sen åkte vi och hämtade Hugo på dagis och käkade lunch ihop. Sen tog Hugo och jag en eftermiddagslur tillsammans. En lång sådan råkade det visst bli...Jag som skulle göra klart inlämningen som ska vara inne ikväll. Måste ta tag i det sen.

Igår kväll gjorde vi något annat kul, vi köpte bil! Hittade en V70 på blocket nere i Jönköping som vi kikade på. Kanonfin! Den hade inte gått alltför mycket heller vilket ju alltid är bra. Ägaren verkar ha varit en noggrann sådan och sköt bilen väl. Hittills har vi i alla fall inte märkt något som inte skulle vara bra. Får gå ut och ta en bild på den sen så får ni själva se:)

Måste ta en bild på magen också och lägga ut. Lovar att göra det ikväll! Är ju redan i vecka 35 nu. Herregud bebisen kan ju verkligen komma när som helst nu! Jag har en stark känsla av att den kommer innan utsatt datum, 17 april. Men man vet ju aldrig. Ska faktiskt ta och kolla runt lite på nätet efter fina bebiskläder att ta med till BB. Tror affärerna att alla kolla könet innan? Det finns ju bara tjej och killkläder i de minsta storlekarna! Förutom de helvita bodysarna men hur roligt är det att köpa? Något fint i någon könsneutral färg eller mönster måste det ju bara finnas:)

//Sofie

1 kommentar:

Tessan sa...

Ja visst är det dåligt med neutrala färger! Jag skulle vilja ha lite söta plagg i typ gult men oftast är de ju vita eller vita med någon liten beige figur på. Hoppas du hittar nått fint! Kram