07 mars 2010

Ved ved ved ved ved ved ved ved ved ved ved ved ved

Pontus och Gunnar håller på och köra in ved, igen...En anledning till att våren verkligen får komma snart. Det går ju åt så himla mycket ved! Tar en hel dag också och lassa in allt i källaren. Så det blir inget gjort i rummet där nere idag heller...Segt. Men men jag insåg förut att det lär inte bli mycket huspyssel framöver ändå. Jag måste jobba skolarbete alla kvällar som kommer framöver om jag ska hinna bli klar med alla uppgifter som ska in.. Går ju på praktik sen och då ska jag helst ha gjort så mycket som möjligt för sen kommer bebisen rätt som det är:)

Annars så var jag och Emme en sväng inne i Linköping igår. Letade kläder men jag orkade inte titta så mycket då det var folk överallt. Det tog på shoppingsuget kan jag säga haha. Både jag och Emme gick bara kändes det som, orkade inte stanna och riva sig fram bland allt folk.Hittade ett svart baslinne från Gina Tricot i alla fall. Hade ett i storlek small innan som jag använt flitigt men det började bli väldigt tajt över magen. Så jag köpte ett nytt i storlek large som jag kan ha nu. Känns så nojigt att köpa kläder i flera storlekar större än vad jag normalt sätt har även fast jag har gravidmage, konstigt det där. Snacka om att hänga upp sig på småsaker i livet haha:)

Roligt att åka iväg lite i alla fall. Var ett tag sedan jag träffade Emme också så då blir det ju en del prat:) På kvällen kollade vi på melodifestivalen tillsammans med Gunnar. Sen efter det kom Sarah och Krille förbi en sväng också. Jag var inte så jättesocial då jag var dödstrött så jag gick och la mig bara efter en stund. Men ikväll ska vi kolla på film tillsammans så jag hoppas jag är piggare då:)

Nu ska jag försöka dammsuga och bädda rent inne i våran säng. Har städ och tvätt dag idag som sagt. Skulle egentligen behöva ha en pluggdag men men får ta det när jag slipper ha Hugo hängande vid mig vid datorn. Tar sin lilla tid att bara få till ett blogginlägg haha.

//Sofie

Inga kommentarer: