03 mars 2010

Mår piss...

Usch och fy.. Vaknade upp och mådde så illa i morse. Hade både feber, diarré och hade känningar som att jag skulle kräkas när som helst. Hade en lektion idag på förmiddagen men det skippade jag. Likaså ringde jag dagis och hörde om Hugo fick komma lite tidigare än vad som var sagt för jag orkade verkligen ingenting här hemma... Kunde knappt lyfta upp honom. Så Pontus tog och fick lämna honom på dagis idag. Kändes lite elakt men han har det roligare där med alla kompisar än gå hemma med mamma som är halvdöd.

Mår något bättre nu efter att jag somnade på soffan. Ska försöka pilla i mig något att äta. Behöver energi känner jag. Risken finns ju att jag får kräkningar istället men men.. Pontus mådde lite halvdåligt i går kväll också men han kände ingenting nu på morgonen så förhoppningsvis är det samma jag har.

Var annars på hockey igår med pappa! Riktigt skoj. LHC- Skellefteå. Trodde det skulle bli en urusel match med tanke på hur de spelade i första perioden men de tog sig efter varje period och såklart vann ju cluben:) Men ska jag vara ärlig var nog HV71:s storförlust mot Frölunda snäppet roligare haha, eller vad säger du Hannah?

Lite glädjande såhär mitt i sjukstugan:-) Nu ska jag försöka äta något. Om det går....

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

LHC vinner och HV får storstryk - en helkväll! :D

Hoppas du fick i dig något och mår bättre nu!