23 mars 2010

En av veckans två skrivningar avklarade

Skönt det:) Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att det gick vägen bara! Tyckte det kändes okej. Var en fråga jag inte skrev på som jag inte kunde och det irriterar mig för hade jag skrivit det jag trodde det kunde ha varit så kanske jag hade snappat upp något poäng. Hatar att inte skriva något, bättre att chansa så kanske det går:)

Mamma var och hämtade Hugo på dagis idag så han skulle slippa vara enda till eftermiddagen. Så efter lunch hämtade hon honom och nu så sover han fortfarande sin middagslur. Måste gå in och väcka honom snart annars blir det jobbigt ikväll.

Köpte med mig en färdig macka hem som jag åt efteråt. Ska försöka slänga ihop en ordenligt middag nu när Pontus kommer hem. Förhoppningsvis har han varit och klipp sig också innan han kommer hem. Annars vet i tusan om jag släpper in honom så långhårig som han har blivit nu:) Evigt tjatade om det där med när han ska klippa sig. Han drar verkligen ut på det in i det längsta och hans kalufs är inte och leka med haha. Hugo kommer säkert få hans hår han också. Bara för han är kille..Får vi en dotter nu så lär ju hon ärva mitt tunna hår istället. Skulle inte förvåna mig:)

Nu ska jag väcka min sovande prins.

//Sofie

Inga kommentarer: