21 mars 2010

En dyster och grå söndag

Denna dagen har inte varit något vidare.. Hugo vägrade somna igår kväll men det det hindrade honom inte från att vara uppe innan tuppen i morse. Sen har det varit väldigt gnälligt hit och dit. Inget har riktigt varit bra åt herrn. Jag har känt mig helt slut i kroppen och har inte haft någon ork alls. Trodde ett tag jag höll på att bli sjuk men efter en väldigt lång tupplur nu på eftermiddagen så har det värsta släppt. Hela familjen somnade här förut faktiskt haha. Hundarna var trötta efter att Pontus gått långpromenad med dem och Hugo har som sagt inget sovit knappt innan.

Nu så ska jag äntligen sätta mig ner och plugga. Började tidigare men fick inget gjort knappt då Hugo inte var samarbetsvillig och jag mådde skit:P Men jag måste verkligen ta och lägga på ett kol. Har en stor skrivning på tisdag eftermiddag och sen har vi en till på torsdag. Sen går vi ut på praktik veckan därefter. Får se hur jag orkar med det:) Skulle vara synd om jag inte gjorde det för det är på ett ställe jag sett fram emot att få vara så det vore kul om jag kunde vara där och göra någorlunda bra ifrån mig.

//Sofie

1 kommentar:

Tina sa...

Ja nu måste vi verkligen se till att få till en träff snart. Känns som hundra år sen eller nåt. Emelie hade visst sällskapsspels-kväll som förslag.. Vi får se om vi hinner få till det innan lillen/lillan kommer.. Kram