18 mars 2010

Lillasyster/lillebrors första kläder

Hittade dessa inne på Lindex så de fick det bli:) Är verkligen inte lätt att köpa något om man inte vet könet...När jag var inne i en butik frågade en expedit mig om jag visste vad det skulle bli. Nej sa jag så jag vill ha något som är neutralt i färg/mönster. Hon bara: Ja då har du ju satt dig själv i en svår sits för vet man inte könet så får man ju köpa vita plagg så är det ju.. Ehh jaha tror inte jag är den enda i världen som inte vet vad för kön bebisen har innan den tittar ut. Lustig människa i övrigt var hon ju också i och för sig men ändå:P Lätt typ som att hon menade att det är viktigt att man bör kolla vilket kön det är så man vet vad man ska köpa för kläder att ta med till BB.
Sen måste jag bara visa vad jag mer hittade! En pippitröja i vuxen storlek!!! Jag har letat efter en sådan i flera år men aldrig hittat någon, bara i barnstorlekar. Funderade seriöst på att kanske be någon sticka en åt mig mot betalning. Tycker de är så mysiga så den kommer jag garanterat att slita med hälsan:)

//Sofie

3 kommentarer:

J sa...

En sån har du ju alltid velat ha!:)

Catrine sa...

Såna kläder fick Nea av en av Mickes kompisar. Fast rosa/svarta. Jag ÄLSKADE dom kläderna för dom var så himla mysiga, matchande med strumpor och allt. Sörjde väldigt mycket när hon växte ur dom :P

Frida Timmelstad sa...

De bebis kläderna var jättesöta, lite annorlunda :) kommer säkert att passa kalasbra på eran guldklimp när den kommer till världen!!