17 mars 2017

Fredagen är här!



Idag är det fredag och det verkar bli en solig fredag! Det gillar jag. Så himla skönt att ha den här dagen ledig. Helgen blir lite längre och man hinner njuta mer av den,

Igår efter jobbet däckade jag på soffan. Usch så sliten jag kände mig i kroppen. Har känt mig rätt trött och energilös hela veckan. Näsan rinner och hostan består liksom. Nu är det tre månader det har hållit på. Hostan kom kring lucia och den har jag ju inte blivit av med än. Ringde just vårdcentralen (igen) så de ska ringa upp här på morgonen. Har ju inget hört om proverna de tog för 2 veckor sedan. De skulle hört av sig i förra veckan men har inget hört.

Annars orkade jag iallafall med och städa igår. Dammade, bäddade rent, tvättade, städade badrummen och tog alla golven. Det tar ju sin lilla tid men så skönt när det är klart!

Ska till frissan idag på förmiddagen. Som jag längtat! Mitt hår känns så himla slitet. Tror det blir och fräscha upp håret med att klippa av det slitna och färga utväxten. Är egentligen sugen på att göra något annat men har idétorka så får kör nog på en uppfräschning.

Visst är det en fin blombukett jag fått? Pontus kom hem med den igår. Jag älskar buketter att kunna ha på bordet. Det är så fint och det livar verkligen upp ett helt rum:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: