12 mars 2017

Konsert och melodifestivalfinal!

Igår eftermiddag var jag iväg och kikade in när Sarahs kör, som hon är ledare för, hade konsert ihop med musikkåren. Det var allt från gospel till musikallåtar som spelades och sjöngs. Riktigt bra var det. Helt klart var låtarna från Kristina från Duvemåla och The Panthom of the Opera bäst. Fick gåshud så fint var det. Medelåldern bland publiken var rätt hög. Kom på mig själv med att kika om det kanske kunde vara någon pensionär jag kände igen i publiken från tiden när jag jobbade i hemtjänsten. Det gjorde jag inte men konserten var jättebra!


 Putte och jag innan det började. 


När jag kom hem sen så var det uppladdning för mellofinalen här hemma. Krille, Emma och Ville var här och senare kom även Sarah. Vi åt mat och sen blev det marängsviss till efterrätt. Barnen somnade en efter en. Leah var den som orkade se till slutet.

Vann rätt låt? Nej. Det är igen dålig låt men den var inte den bästa. Jag höll på Wiktoria och på Jon-Henrik och Aninia. Oves låt var ju också en skön låt, kanske dock inget för eurovision.

Nu blir det sådär tomt igen. Man har ju ändå följt melodifestivalen varje lördag i sex veckor. Nu blir det väl till att få låtarna sönderspelade på alla radiostationer istället:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: