14 mars 2017

Hotat gym

Helt galet. Jag hade fått en reservplats till spinning ikväll men det blev ingen spinning. Gymmet jag tränar på blev bombhotat så hela stället var avspärrat. Usch så otäckt när sånt kommer så nära!

Vet inte om jag skrev om det här men det hände en annan obehaglig grej när jag var på spinning för ett par veckor sen. En man som var väldigt aggressiv tog sin in på gymmet och gick typ bärsärkagång. De låste dörren in till spinningsalen så han inte skulle ta sig in dit. Han pratade ingen svenska och var på jakt efter nån person som han uppenbarligen var väldigt arg på. Polisen var snabbt på plats och sen var det inte så mycket mer med det. Men väldigt obehagligt och så nu det här. Inte för jag tror det har något samband mer än två väldigt läskiga situationer.

Att det inte blev någon träning gjorde nog inte så mycket för min del. Är fortfarande inte bra alltså... Läkaren skulle hört av sig förra veckan men jag hörde inget så hoppas han ringer den här veckan istället.

Det är så till och från för mig. Ena stunden känner jag mig riktigt pigg men sen får jag nån hostattack eller börjar snora, energin försvinner och så är jag nere på noll igen. Är som en ondcirkel. Nej den här veckan får gå åt till att ha energi till jobb och vardag. Även om det spritter i kroppen efter att få träna. Jag är ju inte sängliggandes liksom och mellan varven känner jag mig nästan frisk, innan det börjar om igen. Ja som sagt, som en cirkel går det runt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka få en god natts sömn. Imorgon startar dagen tidigt igen.

//Sofie


Inga kommentarer: