27 mars 2017

LHC är fortfarande med!

Det var en spännande match igår, så jämt! Det blev förlängning och jag trodde inte alls LHC skulle lyckas men se det gjorde de! Härligt värre, än är vi med i slutspelet:-)

Hugo var helt överlycklig när slutsignalen ljöd medans Leah stortjöt så Pontus fick bära ut henne. Ja de går verkligen in för hockeyn kan man ju säga.

Innan matchen var vi och hämtade upp pappa och sen åkte vi inte till Linköping där vi träffade Jocke och Tina. Vi var och åt på ett ställe tillsammans innan vi gick bort till matchen. Folk kollade konstigt på oss när vi kom gående hela familjen. Två i Linköpingströjor och två med Brynäströjor. La själv märket till att det nog inte var så vanligt. De flesta familjer hade/har samma lags färger. Folk undrade om vi verkligen tillhörde samma familj.

När jag gick själv med Hugo och Leah var det en man som kom fram och kollade förundrat på oss och sa: "Jaha du har fått en av varje du". :-)


I och med att det blev förlängning så var klockan rätt mycket innan vi var hemma igen. Barnen var trötta så de var inte speciellt svårvaggade igår kväll.

Leah och jag spelade ju även innebandymatch mot varandra igår. Riktigt skoj! Det märks att de blivit duktigare bara sen i december när vi spelade mot dem sist. I slutet var det stafett och det kvittade ju att vi mammor gick all in så hade vi inte en chans mot barnen.

Nu är vi laddade för en ny jobbvecka! Jag startade den tidigt och kunde inte somna om så satte mig och betalde alla räkningarna. Redig start på veckan:-) Skönt att ha det gjort. Pontus och jag får lön på olika dagar vilket jag tycker är sådär. Hade varit smidigare med samma datum men men. Nu är räkningarna betalda i alla fall och jag ska snygga till mig lite nu innan vi måste åka iväg.

Hoppas alla får en bra måndag!

//Sofie




Inga kommentarer: