28 mars 2017

Som en skräckhistoria

Hugo ligger i sängen och lyssnar på radiosporten: "Nej mamma nu gjorde Brynäs 4-0, du får stänga av radion. Jag kommer drömma mardrömmar om det här annars". Jag håller fan med honom. Vad är det här? Pinsamt Cluben, pinsamt!

Värdelöst avslut på en annars bra dag. Eller ja starten var inget vidare den heller i och för sig. Skulle öppna idag på en förskola och åkte hemifrån i god tid men vad möts jag av på vägen? Världens bilkö! En trafikolycka hade inträffat så all trafik stod helt stilla. Fick panik efter 5 minuter så började detektivarbete med att hitta telefonnummer till någon som skulle kunna åka och öppna istället. Jag lyckades få tag i en som kunde åka iväg och öppna i mitt ställe. Tur det då jag blev stående i över 45 minuter innan jag kunde fortsätta min resa mot jobbet.

Annars har dagen varit bra. Efter jobbet njöt vi av det superfina vädret! Jag röjde i trädgården. städade ur lekstugan efter vintern och plockade undan alla vintersaker som stod framme. Typ pulkor och snöskyfflar. Hoppas innerligt att vi inte ska behöva använda dem mer den här säsongen.

Jag var även och körde ett spinningpass ikväll och ja sen var det dags och stoppa barnen i säng och göra alla kvällsmåsten här hemma. Har hoppat i pyjamasen nu men ska göra ett par grejer på datorn först innan jag stänger ner.


En glad Hugo i söndags. Hade hoppats på samma glädje ikväll men nej nej...

//Sofie 

Inga kommentarer: